Agriterra op World Food Day 2017: Unlocking the coffee chain game

Zaterdag 14 oktober Mauritskazerne, Ede

 Agriterra nodigt u van harte uit om langs te komen bij Unlocking the Coffee Chain’ op World Food Day 2017 in de Mauritskazerne in Ede. In deze Coffee Escape Challenge gaat de bezoeker op reis langs een serie puzzels naar de herkomst van de koffieboon.

 

World Food Day 2017 is een jaarlijks terugkerend publieksfestival dat de bezoekers betrekt bij wereldvoedselvraagstukken. Agriterra is partner van World Food Day. De Coffee Escape Challenge is ontwikkeld i.s.m. Moyee Coffee, Koffiebranderij Peeze en Zwarte Koffie. Op World Food Day kunnen bezoekers meedoen aan workshops, debatten en experiences en krijgen op excursie een kijkje in de keuken van voedselproducenten en verwerkers. Het is een ideaal dagje uit voor iedereen die van eten houdt en er zijn activiteiten voor het hele gezin.

 

 

World-food-day